SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

REZERVOR DE STOCARE
SPU-2-W

Nu contează dacă încălzirea provine de la un sistem colector solar, un cazan pe gaz sau pe combustibil lichid, acest rezervor eficient de acumulare poate acumula căldură pentru sistemul de încălzire pe o perioadă lungă de timp.

Pe cât de ecologică nu ar fi energia solară, aceasta nu este disponibilă non-stop. Prin urmare, este bine că, datorită rezervorului tampon SPU-2-W, energia gratuită de la soare poate fi stocată pentru o utilizare ulterioară în scop de încălzire. Desigur, SPU-2-W poate funcționa și cu orice altă sursă de energie, cum ar fi combustibil lichid sau gaz. Avantajul acestui încălzitor de apă este capacitatea de a egaliza diferența dintre căldura generată și cea consumată. Acest lucru economisește componentele sistemului și crește eficiența încălzirii, deoarece, de exemplu, nu trebuie să fie pornit și oprit tot timpul (adică arzătorul trebuie să fie pornit și oprit din nou). În același timp, nu numai că aveți întotdeauna suficientă apă pentru a încălzi o clădire cu un singur apartament sau cu mai multe apartamente, dar reduceți și costurile, precum și economisiți resurse naturale valoroase.

Avantajele

REZERVOR DE STOCARE
SPU-2-W

Încălzitorul de apă tradițional al sistemului de încălzire pentru susținerea încălzirii cu energie solară.
Utilizați rezervorul de stocare SPU-2-W în scop de a acumula energia pentru sistemul de încălzire. Ideal pentru proprietarii de case unifamiliale și multifamiliale care doresc să folosească un sistem colector solar pentru încălzire. În plus, SPU-2-W are izolație termică de înaltă calitate și este disponibil în mai multe dimensiuni.

 

  • Rezervorul de stocare SPU-2-W este echipat cu un schimbător de căldură cu tuburi netede pentru integrarea sistemului colector solar.
  • Rezervorul de stocare crește durata de viață a generatorului de căldură, deoarece reduce numărul de porniri ale arzătorului (adică nu este necesară pornirea și oprirea constantă a cazanului pe gaz sau pe combustibil lichid).
  • Rezervorul potrivit pentru orice necesitate: disponibil în patru dimensiuni de la 500 la 1500 litri.
  • Izolația termică detașabilă de înaltă calitate nu numai că economisește energie, dar facilitează și transportarea în subsol la livrare.
  • Conexiunile multiple deschid diferite posibilități. De exemplu, SPU-2 poate fi conectat la o stație de apă proaspătă, la diverse generatoare de căldură, precum și la sobe de șemineu cu circuit de apă caldă.
Modelul BSP-W-SL-1000
CARACTERISTICI GENERALE
Dimensiuni / greutate
Diametru cu izolație termică (mm) 1000
Înălțimea cu izolație termică (mm) 2110
Greutate totală în stare goală (kg) 215
SISTEM DE ACUMULARE
Încălzitor de apă pentru apă caldă menajeră (ACM)
Încălzitor de apă bivalent
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire cu ACM încorporat  x
Module de apă proaspătă
COMBINAȚIE CU
pompa de căldură x
colector solar x
ALIMENTAREA CU APĂ CALDĂ
Capacitatea ACM(l/min)
Dimensiunea încălzitorului de apă (echivalent) 480 780 960
Volumul apei calde (l)
Consum pentru menținerea disponibilității (kWh / 24h) 3,22
TEHNOLOGIA
Este potrivită pentru alimentarea cu apă caldă x
Este potrivită pentru încălzire x
Este potrivită pentru colectoare solare  x
Este potrivită pentru pompa de căldură x
Alimentarea cu apă caldă în regim continuu (funcție de igienă integrată) x
REZERVOR DE STOCARE
SPU-2-W

ÎNCĂLZIRE, VENTILARE SAU RĂCIRE

Încălzire, ventilare sau răcire — angajații WOLF sunt mulțumiți numai atunci când toate aceste elemente se combină pentru a crea un climat în care vă simțiți în confort deplin. Pentru că dorim ca echipamentele noastre să fie complet personalizate pentru Dvs., nu invers.
Și din moment ce aveți nevoi diferite în momente diferite ale vieții, unitățile noastre ușor de utilizat, aplicațiile intuitive și modulele de control compatibile SmartHome vă oferă control complet asupra încălzirii, temperaturii apei și a schimbului de aer din casa Dvs. Pentru ca și clima din spațiile Dvs. să fie confortabilă.

REZERVOR DE STOCARE
SPU-2-W

UTILIZAREA SIMPLĂ ȘI PE TERMEN LUNG A ENERGIEI SOLARE.
PENTRU STOCAREA ECOLOGICĂ A ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE.

Cu rezervorul tampon WOLF SPU-2-W vă orientați pe deplin casa spre soare.
Acum, energia solară gratuită poate fi utilizată și mai mult timp – datorită rezervorului tampon de stocare SPU-2-W. Poate acumula nu numai căldura primită de la un cazan pe gaz sau combustibil lichid, ci poate acumula și căldura provenită de la sistemul colector solar. Rezervorul transferă apoi această energie către sistemul de încălzire. Pentru Dvs., acest lucru înseamnă, în primul rând, un lucru: căldură în casă, de care are nevoie întreaga familie, și ai senzația plăcută că protejezi mediul.

Contactează-ne

Vrei o ofertă personalizată?

 

 

Locație

str. Grenoble 39, Chișinău,
R. Moldova

Program

Luni-Vineri:
09:00 – 18:00