SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

ÎNCĂLZITOR SOLAR DE APĂ
SEM-1

De înaltă performanță: încălzitorul de apă solar SEM-1 este capabil să acopere cererea de apă caldă a unui bloc cu mai multe apartamente.

Doriți să utilizați în mod optim energia gratuită din sistemul colector solar și să furnizați apă caldă suficientă pentru toți locuitorii casei?
Atunci încălzitorul solar de apă SEM-1 este alegerea potrivită, deoarece oferă un nivel ridicat de confort în alimentarea cu apă caldă. Puterea sa se manifestă mai ales în cazul în care, de exemplu, se consumă multă apă fierbinte dimineața. Este instalația ideală pentru clădiri multifamiliale și este disponibilă cu diferite dimensiuni ale rezervorului.
Particularitatea principiului său de funcționare este că încălzitorul de apă încălzește apa folosind două schimbătoare de căldură încorporate, adică folosind opțional căldura din sistemul colector solar sau energia de la un alt generator de căldură. În lunile mai calde, soarele oferă suficientă energie, astfel încât sursa Dvs. de căldură poate fi complet oprită, eliminând astfel costurile de încălzire. În lunile mai reci și cu puțin soare, combinația cu o pompă de căldură asigură o funcționare economică.

Avantajele

ÎNCĂLZITOR SOLAR DE APĂ
SEM-1

ÎNCĂLZITOR SOLAR DE APĂ SEM-1
DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ: ÎNCĂLZITORUL DE APĂ SOLAR SEM-1 ESTE CAPABIL SĂ ACOPERE CEREREA DE APĂ CALDĂ A UNUI BLOC CU MAI MULTE APARTAMENTE.
Încălzitorul solar de apă SEM-1 oferă un nivel ridicat de confort pentru alimentarea cu apă caldă. Mai ales în cazurile în care este necesară imediat multă apă fierbinte. Este potrivit pentru clădiri multifamiliale și poate avea un volum de 500, 750 sau 1000 de litri.
 
  • Izolație termică de înaltă calitate, chiar și după câteva zile fără soare apa este încă caldă.  
  • Durată de viață lungă: pereții interiori și ambele schimbătoare de căldură ale încălzitorului de apă sunt acoperite cu email în două straturi și protejate de un anod de protecție împotriva coroziunii.  
  • Timp scurt de încălzire și capacitate ridicată de apă caldă datorită schimbătoarelor mari de căldură.  
  • Pentru orice necesitate: SEM-1 este disponibil în volume opționale de 500, 750 sau 1000 litri
Modelul SEM-1-500 SEM-1-750 SEM-1-1000
DIMENSIUNI / GREUTATE
Diametru cu izolație termică (mm) 850 1000 1000
Înălțimea cu izolație termică (mm) 1780 1850 2200
Greutate totală în stare goală (kg) 182 290 350
SISTEME DE ACUMULARE
Încălzitor de apă pentru apă caldă menajeră (ACM)
Încălzitor de apă bivalent x x x
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire cu ACM încorporat 
Module de apă proaspătă
COMBINAȚIE CU
pompa de căldură
colector solar x x x
ALIMENTAREA CU APĂ CALDĂ
Capacitatea sistemului de alimentare cu apă caldă(l/min)
Dimensiunea încălzitorului de apă (echivalent) 500 750 935
Volumul apei calde (l)
Consum pentru menținerea disponibilității (kWh / 24h) 2,44 2,73 3,2
TEHNOLOGIA
Este potrivită pentru alimentarea cu apă caldă x x x
Este potrivită pentru încălzire
Este potrivită pentru colectoare solare  x x x
Este potrivită pentru pompa de căldură
Alimentarea cu apă caldă în regim continuu (funcție de igienă integrată)

 

 

ÎNCĂLZITOR SOLAR DE APĂ
SEM-1

ÎNCĂLZIRE, VENTILARE SAU RĂCIRE

ÎNCĂLZIRE, VENTILARE SAU RĂCIRE — angajații WOLF sunt mulțumiți numai atunci când toate aceste elemente se combină pentru a crea un climat în care vă simțiți în confort deplin. Pentru că dorim ca echipamentele noastre să fie complet personalizate pentru Dvs., nu invers.
Și din moment ce aveți nevoi diferite în momente diferite ale vieții, unitățile noastre ușor de utilizat, aplicațiile intuitive și modulele de control compatibile SmartHome vă oferă control complet asupra încălzirii, temperaturii apei și a schimbului de aer din casa Dvs. Pentru ca și clima din spațiile Dvs. să fie confortabilă.

ÎNCĂLZITOR SOLAR DE APĂ
SEM-1

APĂ FIERBINTE ÎN ORICE MOMENT
DATORITĂ SUSȚINERII DEPLINE DE LA SOARE

Încălzitorul solar de apă SEM-1 este un echipament eficient și durabil care folosește energie gratuită de la soare.
Spălarea, dușul sau cada – fiecare locatar din casă are propriul său ritual individual de dimineață cu care începe ziua. Cu toate acestea, acest lucru necesită multă apă fierbinte. Dar soluția la această problemă nu este dificilă datorită încălzitorului de apă vertical SE-1 extrem de eficient. Protejează în mod fiabil împotriva surprizelor neplăcute pe timp răcoros, deoarece are întotdeauna suficientă apă caldă în stoc. În plus, acest sistem are un efect pozitiv și asupra costurilor de energie, deoarece se știe că soarele nu facturează.

Contactează-ne

Vrei o ofertă personalizată?

 

 

Locație

str. Grenoble 39, Chișinău,
R. Moldova

Program

Luni-Vineri:
09:00 – 18:00