SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP

Încălzitorul de apă multifuncțional BSP folosește energie solară, precum și alte surse de energie, cum ar fi combustibil lichid sau gaz, pentru a susține în mod optim sistemul de încălzire și apă caldă.

Doriți să folosiți energia solară pentru încălzire și alimentare cu apă caldă? Atunci încălzitorul de apă cu stratificare termică WOLF BSP este alegerea potrivită. Vă permite să combinați sistemul colector solar cu diferiți generatori de căldură, de exemplu, cazane de combustibil lichid și gaze, precum și să utilizați energia din arderea lemnului sau a peleților. O stație încorporată de apă proaspătă încălzește apă caldă potabilă. Energia necesară pentru aceasta este acumulată în apa sistemului de încălzire și transferată în apa fierbinte printr-un schimbător de căldură. Acest lucru asigură faptul că apa caldă îndeplinește întotdeauna cerințe ridicate de igienă.

Avantajele

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP

Încălzitorul de apă cu stratificare termică BSP integrează sistemul colector solar și folosește energia soarelui pentru încălzirea eficientă și furnizarea de apă caldă în casa Dvs. Datorită tehnologiei de încălzire cu stratificare termică, apa este preluată întotdeauna din cel mai fierbinte strat, adică datorită pierderilor reduse de energie, costurile pentru încălzirea suplimentară sunt reduse, și, de asemenea, se economisește energia și se conservă resursele naturale.

 

  • Plăcile speciale împart apa din încălzitor în mai multe zone de temperatură, îmbunătățind semnificativ utilizarea energiei de la soare.
  • Modulul de apă proaspătă asigură la fel de multă apă fierbinte curată igienic cât este necesar în acel moment.
  • Timpul scurt de tranzit și cantitatea mică de apă împiedică reproducerea bacteriei legionella.
  • Izolația termică este detașabilă. Acest lucru este deosebit de important în cazul modernizărilor de clădiri, deoarece ușile înguste din subsoluri și alte zone îngreunează adesea instalarea echipamentului.
  • Componentele hidraulice, cum ar fi un modul de apă curată, până la două circuite separate (pentru corpurile de încălzire (radiatoare) și încălzire prin pardoseală) și o stație de pompare,armatura sistemului colector solar, pot fi instalate direct pe încălzitorul de apă. Acest lucru vă permite să obțineți un aspect îngrijit și să eliberați spațiu în cameră.
  • Unitatea de circulație este controlată prin timp, printr-un semnal de termostat sau prin deschiderea unui robinet, care garantează alimentarea imediată cu apă caldă fără așteptare.
  • Sistemul dintr-un singur încălzitor de apă previne pierderea de căldură.
Modelul BSP-800 BSP-1000
CARACTERISTICI GENERALE
Dimensiuni / greutate
Diametru cu izolație termică (mm) 1000 1000
Înălțimea cu izolație termică (mm) 1825 2110
Greutate totală în stare goală (kg) 171 194
SISTEME DE ACUMULARE
Încălzitor de apă pentru apă caldă menajeră (ACM)
Încălzitor de apă bivalent
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire cu ACM încorporat  x x
Module de apă proaspătă
COMBINAȚIE CU
pompa de căldură
colector solar g x x
ALIMENTAREACU APĂ CALDĂ
Capacitatea ACM (l/min) 25 l/min la temperatura dispozitivului tampon de stocare 64 °C și la temperatura alimentării cu apă caldă 43 °C 25 l/min la temperatura dispozitivului tampon de stocare 64 °C și la temperatura alimentării cu apă caldă 43 °C
Dimensiunea încălzitorului de apă (echivalent) 785 915
Volumul apei calde (l)
Consum pentru menținerea disponibilității (kWh / 24h) 3,18 3,22
TEHNOLOGIA
Este potrivită pentru alimentarea cu apă caldă x x
Este potrivită pentru încălzire x x
Este potrivită pentru colectoare solare x x
Este potrivită pentru pompa de căldură
Alimentarea cu apă caldă în regim continuu (funcție de igienă integrată) x x
ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP

ÎNCĂLZIRE, VENTILARE SAU RĂCIRE

Încălzire, ventilație sau răcire – angajații WOLF sunt mulțumiți numai atunci când toate aceste elemente se combină pentru a crea un climat în care vă simțiți în confort deplin. Pentru că dorim ca echipamentele noastre să fie complet personalizate pentru Dvs., nu invers.
Și din moment ce aveți nevoi diferite în momente diferite ale vieții, unitățile noastre ușor de utilizat, aplicațiile intuitive și modulele de control compatibile SmartHome vă oferă control complet asupra încălzirii, temperaturii apei și a schimbului de aer din casa Dvs. Pentru ca și clima din spațiile Dvs. să fie confortabilă.

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP

FOLOSIȚI ENERGIA SOARELUI.

Creați climatul perfect la Dvs. acasă – cu energia soarelui.
Datorită încălzitorului de apă cu stratificare termică WOLF BSP, puteți utiliza energia soarelui pentru a încălzi apa. Făcând acest lucru, economisiți resurse, în timp ce obțineți căldură pentru locuința Dvs. și apă caldă suficientă pentru baie și bucătărie în orice moment. Distribuția optimă în straturi a căldurii în încălzitorul de apă corespunde pe deplin temperaturii necesare. Și stația de apă proaspătă conectată asigură întotdeauna ca apa caldă să îndeplinească cerințele de igienă.

Contactează-ne

Vrei o ofertă personalizată?

 

 

Locație

str. Grenoble 39, Chișinău,
R. Moldova

Program

Luni-Vineri:
09:00 – 18:00