SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP-W

Încălzitorul de apă multifuncțional BSP-W folosește energia soarelui pentru a vă oferi încălzire și apă caldă. Este special conceput pentru a fi combinat cu o pompă de căldură.

Alături de colectoarele solare, pompele de căldură sunt cele mai ecologice echipamente pentru generarea de căldură pentru alimentarea cu apă caldă și încălzire. ÎNCĂLZITORUL DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP-W de la WOLF este special conceput pentru a utiliza aceste resurse ecologice. În plus, poate fi combinat cu toate generatoarele de căldură obișnuite folosind combustibil lichid, gaz, lemn sau peleți.
În același timp, capacitățile BSP-W sunt concepute pe deplin în combinație cu o pompă de căldură. Pompa de căldură funcționează în mod eficient, deoarece stația de apă proaspătă în care apa este încălzită a fost proiectată pentru temperaturi relativ scăzute. Pentru o aplicare optimă a energiei solare , un schimbător de căldură cu tuburi netede este amplasat în partea de jos a încălzitorului de apă, care transferă în mod optim căldura solară către apa fierbinte din încălzitor.

Avantajele

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP-W

ÎNCĂLZITORUL DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP-W
ÎNCĂLZITORUL DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP-W PERMITE INTEGRAREA POMPEI DE CĂLDURĂ ÎN SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE ȘI ESTE OPTIMIZATĂ PENTRU FUNCȚIONAREA CU UN COLECTOR SOLAR SUPLIMENTAR.
În același timp, capacitățile BSP-W sunt pe deplin concepute în combinație cu o pompă de căldură. Pompa de căldură funcționează în mod eficient, deoarece stația de apă proaspătă în care apa este încălzită este proiectată pentru temperaturi relativ scăzute. Pe scurt, combinația dintre un încălzitor de apă cu stratificare termică BSP-W, o pompă de căldură și un colector solar vă oferă un complex exemplar în echilibru și durabilitate.
  • Energia solară menține încălzirea cu un încălzitor de apă cu stratificare termică. Datorită tehnologiei de încălzire strat cu strat, apa este preluată întotdeauna din cel mai fierbinte strat, adică datorită pierderilor reduse de energie, încălzirea suplimentară costisitoare este redusă, precum și are loc economisirea energiei și conservarea resurselor naturale.
  • Plăcile speciale împart apa din încălzitor în mai multe zone de temperatură, îmbunătățind semnificativ utilizarea energiei de la soare. Două schimbătoare de căldură cu tuburi netede garantează utilizarea optimă a energiei solare.
  • Modulul de apă proaspătă asigură la fel de multă apă fierbinte curată igienic cât este necesar în acel moment.
  • Timpul scurt de tranzit și cantitatea mică de apă împiedică reproducerea bacteriei legionella.
  • Izolația termică este detașabilă. Acest lucru este deosebit de important în cazul modernizărilor de clădiri, deoarece ușile înguste din subsoluri și alte zone îngreunează adesea instalarea echipamentului.
  • Componentele hidraulice, cum ar fi un modul de apă curată, până la două circuite separate (pentru corpurile de încălzire (radiatoare) și încălzire prin pardoseală) și o stație de pompare,armatura sistemului colector solar, pot fi instalate direct pe încălzitorul de apă. Acest lucru vă permite să obțineți un aspect îngrijit și să eliberați spațiu în cameră.
  • Unitatea de circulație este controlată prin timp, printr-un semnal de termostat sau prin deschiderea unui robinet, care garantează alimentarea imediată cu apă caldă fără așteptare.
  • Sistemul dintr-un singur încălzitor de apă previne pierderea de căldură.
Modelul BSP-W-1000
CARACTERISTICI GENERALE
Dimensiuni / greutate
Diametru cu izolație termică (mm) 1000
Înălțimea cu izolație termică (mm) 2110
Greutate totală în stare goală (kg) 194
SISTEME DE ACUMULARE
Încălzitor de apă pentru apă caldă menajeră (ACM)
Încălzitor de apă bivalent
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire cu ACM încorporat  x
Module de apă proaspătă
COMBINAȚIE CU
pompa de căldură x
colector solar x
ALIMENTAREA CU APĂ CALDĂ
Capacitatea ACM(l/min) 10 l/min la temperatura dispozitivului tampon de stocare  50 °C și la temperatura sistemului de alimentare cu apă caldă 46 °C
Dimensiunea încălzitorului de apă (echivalent) 915
Volumul apei calde (l)
Consum pentru menținerea disponibilității (kWh / 24h) 3,22
TEHNOLOGIA
Este potrivită pentru alimentarea cu apă caldă x
Este potrivită pentru încălzire x
Este potrivită pentru colectoare solare  x
Este potrivită pentru pompa de căldură x
Alimentarea cu apă caldă în regim continuu (funcție de igienă integrată) x
ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP-W

ÎNCĂLZIRE, VENTILARE SAU RĂCIRE

Încălzire, ventilare sau răcire — angajații WOLF sunt mulțumiți numai atunci când toate aceste elemente se combină pentru a crea un climat în care vă simțiți în confort deplin. Pentru că dorim ca echipamentele noastre să fie complet personalizate pentru Dvs., nu invers.
Și din moment ce aveți nevoi diferite în momente diferite ale vieții, unitățile noastre ușor de utilizat, aplicațiile intuitive și modulele de control compatibile SmartHome vă oferă control complet asupra încălzirii, temperaturii apei și a schimbului de aer din casa Dvs. Pentru ca și clima din spațiile Dvs. să fie confortabilă.

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ BSP-W

DURABILITATE ECOLOGICĂ DE GENERAȚIE URMĂTOARE.
DATORITĂ ECHIPAMENTELOR ECOLOGICE WOLF.

Dacă doriți cu adevărat să aduceți un beneficiu naturii, fără a vă dezice de confort, ar trebui să acordați atenție sistemelor colectoare solare, pompelor de căldură și încălzitoarelor de apă de înaltă tehnologie de la WOLF.
Creați climatul perfect acasă cu energie curată de la soare și aer. Iar alegerea corectă a unui încălzitor de apă cu stratificare termică va maximiza utilizarea acestei energii. Totuși, distribuția optimă în straturi a căldurii în încălzitor nu numai că asigură temperatura necesară, dar maximizează și cota de soare la încălzirea apei. Datorită acestui fapt, veți avea întotdeauna căldură în camere și suficientă apă caldă în orice moment. Și, de asemenea, un sentiment bun că ați făcut ceva util pentru mediu.

Contactează-ne

Vrei o ofertă personalizată?

 

 

Locație

str. Grenoble 39, Chișinău,
R. Moldova

Program

Luni-Vineri:
09:00 – 18:00