SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ
BSP-SL

Încălzitorul de apă multifuncțional BSP-SL este special conceput pentru cea mai eficientă utilizare a sistemului colector solar. Folosește energia solară, precum și alte surse de energie, cum ar fi combustibil lichid sau gaz, pentru a susține în mod optim sistemul.

Doriți să utilizați energia solară pentru încălzire și alimentare cu apă caldă? Atunci încălzitorul de apă cu stratificare termică WOLF BSP-SL este alegerea potrivită. Vă permite să combinați sistemul colector solar cu diferiți generatori de căldură, de exemplu, cazane de combustibil lichid și gaze, precum și să utilizați energia din arderea lemnului sau a peletelor.
Pentru utilizarea optimă a căldurii solare în partea superioară și inferioară a încălzitorului de apă sunt amplasate schimbătoare de căldură cu tuburi netede, care în mod optimal transferă căldura solară în apa caldă în încălzitor. Stația încorporată de apă proaspătă încălzește apa caldă. Necesarul de energie pentru aceasta se acumulează în apa pentru sistemul de încălzire și se transferă în apa caldă prin schimbătorul de căldură. Acest lucru asigură faptul că apa caldă îndeplinește întotdeauna cerințe ridicate de igienă.

Avantajele

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ
BSP-SL

Acest încălzitor de apă multifuncțional este special conceput pentru a maximiza utilizarea energiei solare pentru un confort maxim la încălzire și alimentare cu apă caldă.
Încălzitorul de apă cu stratificare termică BSP integrează sistemul colector solar și folosește energia soarelui pentru încălzirea eficientă și furnizarea de apă caldă în casa Dvs. În acest scop, schimbătoarele de căldură cu tub neted sunt amplasate în părțile superioare și inferioare ale încălzitorului de apă, care transferă căldura solară către apa fierbinte din încălzitor într-un mod optim.

 

  • Plăcile speciale împart apa din încălzitor în mai multe zone de temperatură, îmbunătățind semnificativ utilizarea energiei de la soare.
  • Datorită tehnologiei de încălzire strat cu strat, apa este întotdeauna extrasă din cel mai fierbinte strat, adică, datorită pierderilor reduse de energie, costurile pentru încălzirea suplimentară sunt reduse, precum și are loc economisirea energiei și a resurselor naturale.
  • Două schimbătoare de căldură cu tuburi netede garantează utilizarea optimă a energiei solare.
  • Modulul de apă proaspătă furnizează întotdeauna cât de multă apă caldă igienică este necesară în acel moment.
  • Timpul scurt de tranzit și cantitatea mică de apă împiedică reproducerea bacteriei legionella.
  • Izolația termică este detașabilă. Acest lucru este deosebit de important în cazul modernizărilor de clădiri, deoarece ușile înguste din subsoluri și alte zone îngreunează adesea instalarea echipamentului.
  • Componentele hidraulice, cum ar fi un modul de apă curată, până la două circuite separate (pentru corpurile de încălzire (radiatoare) și încălzire prin pardoseală) și o stație de pompare,armatura sistemului colector solar, pot fi instalate direct pe încălzitorul de apă. Acest lucru vă permite să obțineți un aspect îngrijit și să eliberați spațiu în cameră.
  • Unitatea de circulație este controlată prin timp, printr-un semnal de termostat sau prin deschiderea unui robinet, care garantează alimentarea imediată cu apă caldă fără așteptare.
  • Sistemul dintr-un singur încălzitor de apă previne pierderea de căldură.
Modelul BSP-SL-1000
CARACTERISTICI GENERALE
Dimensiuni / greutate
Diametru cu izolație termică (mm) 1000
Înălțimea cu izolație termică (mm) 2110
Greutate totală în stare goală (kg) 215
SISTEME DE ACUMULARE
Încălzitor de apă pentru apă caldă menajeră (ACM)
Încălzitor de apă bivalent
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire
Acumulator tampon a apei pentru sistemul de încălzire cu ACM încorporat  x
Module de apă proaspătă
COMBINAȚIE CU
pompa de căldură
colector solar x
ALIMENTAREA CU APĂ CALDĂ
Capacitatea ACM(l/min) 25 l/min la temperatura dispozitivului tampon de stocare  64 °C și la temperatura sistemului de alimentare cu apă caldă 43 °C
Dimensiunea încălzitorului de apă (echivalent) 900
Volumul apei calde (l)
Consum pentru menținerea disponibilității (kWh / 24h) 3,22
TEHNOLOGIA
Este potrivită pentru alimentarea cu apă caldă x
Este potrivită pentru încălzire x
Este potrivită pentru colectoare solare  x
Este potrivită pentru pompa de căldură
Alimentarea cu apă caldă în regim continuu (funcție de igienă integrată) x
ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ
BSP-SL

ÎNCĂLZIRE, VENTILARE SAU RĂCIRE

Încălzire, ventilație sau răcire – angajații WOLF sunt mulțumiți numai atunci când toate aceste elemente se combină pentru a crea un climat în care vă simțiți în confort deplin. Pentru că dorim ca echipamentele noastre să fie complet personalizate pentru Dvs., nu invers.
Și din moment ce aveți nevoi diferite în momente diferite ale vieții, unitățile noastre ușor de utilizat, aplicațiile intuitive și modulele de control compatibile SmartHome vă oferă control complet asupra încălzirii, temperaturii apei și a schimbului de aer din casa Dvs. Pentru ca și clima din spațiile Dvs. să fie confortabilă.

ÎNCĂLZITOR DE APĂ CU STRATIFICARE TERMICĂ
BSP-SL

FOLOSIȚI ENERGIA SOARELUI.

Creați climatul perfect la Dvs. acasă – cu energia soarelui.
Cu încălzitorul de apă cu stratificare termică WOLF BSP-SL puteți utiliza energia soarelui pentru a încălzi apa. Făcând acest lucru, economisiți resurse, în timp ce obțineți căldură pentru locuința Dvs. și apă caldă suficientă pentru baie și bucătărie în orice moment. Distribuția optimă în straturi a căldurii în încălzitorul de apă corespunde pe deplin temperaturii necesare. Și stația de apă proaspătă conectată asigură întotdeauna ca apa caldă să îndeplinească cerințele de igienă.

Contactează-ne

Vrei o ofertă personalizată?

 

 

Locație

str. Grenoble 39, Chișinău,
R. Moldova

Program

Luni-Vineri:
09:00 – 18:00