INSTALAȚIE DE VENTILAȚIE

CWL-T-300 Excellent

CWL-T-300 Excellent

Această unitate de ventilație poate fi combinată fără probleme cu cazanele cu combustibil lichid și cu condensare de gaz, precum și cu pompe de căldură. Astfel, obțineți o singură instalație compactă în loc de mai multe unități de echipament.

CWL-300-T Excellent — este o unitate de ventilație centralizată, care înlocuiește continuu aerul interior folosit cu aer proaspăt, filtrat și preîncălzit. Modulul de recuperare a căldurii integrat utilizează aerul de evacuare pentru a încălzi aerul de alimentare. În acest caz, ambele fluxuri de aer nu interacționează, deoarece încălzirea se realizează prin două canale separate, sub forma unui schimbător de căldură, prin care trec două fluxuri unul lângă altul.

În calitate de echipament instalat vertical, în combinație cu un cazan de condensare cu gaz sau lichid, precum și o pompă de căldură, CWL-T-300 Excellent este o instalație compactă, care asigură perfect locuința Dvs. cu căldură, apă caldă și aer curat, fără polen sau murdărie. Dacă alegeți o combinație cu o pompă de căldură cu două unități, acest lucru vă va permite, de asemenea, să instalați o încălzire cu funcționare ușoară, sub formă de podea caldă în casă.

Avantajele

CWL-T-300 Excellent

Componenta de ventilație pentru sistemul dumneavoastră WOLF asigură ventilația și eliminarea aerului folosit în combinație cu un cazan de condensare sau o pompă de căldură cu două unități.

CWL-T-300 Excellent — este o unitate de ventilație controlată centralizată, cu recuperare de căldură, care este proiectată ca parte a unui set compact de echipamente casnice. Profitați de avantajele recuperării căldurii, în care aerul folosit din camerele de locuit este evacuat și aerul proaspăt, filtrat și încălzit intră simultan în încăpere. 

  • Datorită designului modular al modelului CWL-T-300 Excelent, acest echipament poate fi conectat ideal la instalațiile de încălzire WOLF BWL-1S, CGS-2 sau TOB ca o instalație compactă centralizată pentru locuințe.
  • Schimbătorul de căldură detașabil cu placă contra-flux , din plastic, folosit pentru recuperarea căldurii, este foarte ușor de curățat.
  • Căldura este aproape complet transferată din aerul evacuat în aerul de alimentare, ceea ce reduce costurile de încălzire.
  • Unitatea are o secțiune încorporată de preîncălzire electrică de 1000 W .
  • Ca opțiune, puteți alege filtre fine, care garantează aerul curat fără polen și alți contaminanți.
  • Pentru reglare se folosește un modul intuitiv de control BM-2.
  • Protecția automată împotriva înghețului oferă confort și eficiență energetică maximă la temperaturi exterioare scăzute.
  • Alegere ideală atunci când nu există suficient spațiu – instalația poate fi amplasată direct pe perete sau în colț. 
Model CWL-T-300 Excellent
Puterea
Productivitatea prin aer m3/oră
300
Caracteristicile generale
Construcția
Instalație de podea, centralizată (Tower)
Domeniul de utilizare
Unitate de ventilație centralizată x
Instalație descentralizată de ventilație
Spațiul locativ
Până la 150 m² x
Până la 250 m² x
Până la 300 m²
Locul de instalare
Perete x
Tavan
Combinat cu
Coloanal de gaz x
cazan de condensare cu combustibil lichid x
pompa de caldură x
Răcirea pasivă, utilizând aerul de noapte
x
Încălzirea activă a aerului prin secțiunea de pre- încălzire (vid, W)
electric, kW, Fierbinte asigurarea cu apă… kW
Pregătire pentru senzorul de umiditate și CO2
Dimensiuni/greutatea
Înalțimea (mm) 1287,5
Lățimea (mm) 475
Adâncimea (mm) 586
Atenuator de sunet
opțional
Filtru de curățire dură G4
x
Filtru de polen și spori F7
opțional
CGS-2-14

Galeria lucrărilor

Contactează-ne

Vrei o ofertă personalizată?

 

 

Locație

str. Grenoble 39, Chișinău,
R. Moldova

Program

Luni-Vineri:
09:00 – 18:00